4 Aralık 2020 Cuma

DİZİ KÖŞESİ

HAYATIN İÇİNDEN 



BİR BAŞKADIR

 

Netflix'te yayınlanacak Berkun Oya’nın yazıp yönettiği dizi. Oyuncu kadrosu : Öykü Karayel, Fatih Artman,Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen

Farklı Sosyo-ekonomik durumlarda olan karakterlerin iç dünyalarını ele alan her karekterin çok güzel anlatıldığı içimizden birileri olduğunu hissettiren izlerken hiç sıkılmadığım 8 bölümlük bir dizi(umarım ikinci sezonu gelir L).

İzlerken en keyif aldığım karakter kesinlikle Meryem ve ailesiydi Öykü Karayel'in muhteşem oyunculuğunun da bunda etkisi büyük.En baştan en sona çok güzel düşünülüp işlenmiş izlerken ters köşe olduğum hem güldürüp hem ağlatan ve tabii ki düşündüren başlarken bu kadar keyif alacağımı düşünmediğim ama izleyince başından kalkamadığım müthiş bir iş bir yandan şaşırmadım da değil maalesef türk dizi sektörü bu kadar iyi değilken ve dijitale yaptığımız işlerin asla sağlam ve özgün bir içeriği olmadığından bu ilaç gibi geldi bana aslında bence birçoğumuza.

Dizide en sevdiğim Meryem dedim en sevmediğim de (tabii başlarda)psikiyatristi onun da yaşamı düşünce tarzı ve aile yapısı karakterin neden bu zihniyette olduğunu çok güzel özetlemişti.Aslında bu derinlemesine karakter işlenişlerinden ötürü kızsan da anlayabiliyorsun ve kendini Dr onun yerine koyabiliyorsun.

Diğer bloğumda biraz karekterler hakkında konuşmak istiyorum bu dizi hakkında genel bir görüşümdü diğer bloğumda görüşürüz :)









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİZİ KÖŞESİ

CENTRAL PARK     WHEN THEY SEE US   When They See Us dizi Central Park'da zamanında meydana gelen bir kadın saldırısı üzerine ...